Voikukan juuren käytöllä on pitkät perinteet. Rouhetta voi ripotella annosten päälle sellaisenaan, hauduttaa siitä teetä tai valmistaa kahvinkorviketta.
Juurta kannattaa liottaa kylmässä vedessä noin 1 vrk ja sen jälkeen lämmittää liotusvesi ja nauttia se teenä. Voit myös käyttää voikukanjuurta rouhittuna tai jauhettuna vaikka puurossa, viilin päällä tai myslissä.
Saattaa aiheuttaa allergisen reaktion pujoallergikoille.
Laadukkaissa kotimaisissa tuotteissamme korostuvat luonnon aidot maut. Viljelemme yrtit ilman torjunta-aineita ja perinteitä kunnioittaen.
Paino: 30g
Mitat: 5,5 × 11 × 18,5cm
Latinankielinen nimi: Taraxacum
Ainesosat: voikukanjuuri
Alkuperämaa: Suomi
Ingredienser (SE): Maskrosrot