Kotimaisen käsityön, taiteen ja lähituotteiden puoti!
Rossi-koristeneula, metallihohtohelmi

Rossi-koristeneula, metallihohtohelmi

32,00 €
sis. 24 % ALV
Historiaa huokuva koristeneula – toista tismalleen samanlaista ei tule vastaan. Kotimaista käsityötä
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Historiaa huokuva koristeneula – toista tismalleen samanlaista ei tule vastaan.

Rossi-koristeneula on valmistettu kierrätetystä 1,2 mm kuparisähkölangasta. Kuparilanka on taivuteltu, taotta, patinoitu ja kiillotettu käsin. Rungosta irrallisen neulan pituus on 7,5 cm ja rungon koko on n. 5 x 3 cm. Neulassa tumma kierrätetty metallihohtonen helmi, neulan voi pujottaa rungon yli haluamassaan kulmassa.

Soveltuu käytettäväksi paksuun (villa)kankaaseen, neuleeseen ja neulokseen neulan paksuuden vuoksi (neulan kärki on pyöristetty, ei terävä). Jos kangas on ohut, sitä kannattaa rypyttää neulan varaan, jolloin se asettuu tiiviimmin rungon päälle. Käyttötarkoitus on läheinnä koristeellinen.

Hoito-ohjeet: Kupari tummuu ajan mittaan, se kuuluu materiaalin luonteeseen. Joillakin kuparista saattaa tarttua väriä ihoon. Usein iho värjäyy, jos ihokontakti on jatkuvaa (kaulaketju, sormus tai rannerengas). Hiki ja ihon ph-arvo vaikuttavat siihen kuinka kupari hapettuu ja jättääkö jälkiä ollenkaan.

Yleisesti ottaen, vältä korujen käyttöä esim. nukkuesa, suihkussa tai uidessa. Hajuvesi ja muut kemikaalit kannattaa suihkuttaa ennen korun pukemista. Halutessasi voit pestä korun varovaisesti käsin haalealla vedellä ja tiskiaineella, huuhdella hyvin ja kuivata pyyhkeellä. Korun säilyttäminen rasiassa tai pussissa suojaa tummumiselta.

VINKKI! Tummuneeseen koruun saa kiiltoa takaisin koruille tarkoitetulla mikrokuituliinalla. Myös kynsien kiillotukseen tarkoitettu ”viila” on toimiva, sen pinta on kumimainen ja himmeä (älä käytä karkeaa viilaa!).


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: Hg5