Kotimaisen käsityön, taiteen ja lähituotteiden puoti!
Kuplastikka-korvakorut, ruskeat
Kuplastikka-korvakorut, ruskeat

Kuplastikka-korvakorut, ruskeat

32,00 €
sis. 24 % ALV
Sirot luontoaiheiset kierrätyskorvakorut! Korvisten kukinto on kierrätettyä ruskeaa PET-muovia ja kierrätettyä kirkasta kuparilankaa. Kotimaista käsityötä
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Sirot luontoaiheiset kierrätyskorvakorut!

Korvisten kaksiosainen kukinto on kierrätettyä ruskeaa PET-muovia (pesuainepullo) ja kierrätettyä kirkasta kuparilankaa. Lisänä kirkkaat ja mustat pienet lasihelmet sekä mustat fasettihiotut lasihelmet. Vaihtoehtona kirurginteräs- tai kuparikoukut. Pituus koukun kanssa n. 5,5 cm.

Hoito-ohjeet: Kupari tummuu ajan mittaan, se kuuluu materiaalin luonteeseen. Joillakin kuparista saattaa tarttua väriä ihoon. Usein iho värjätyy, jos kontakti on jatkuvaa (kaulaketju, sormus tai rannerengas). Hiki ja ihon ph-arvo vaikuttavat siihen kuinka kupari hapettuu ja jättääkö jälkiä ollenkaan.

Yleisesti ottaen, vältä korujen käyttöä esim. nukkuessa, suihkussa tai uidessa. Hajuvesi ja muut kemikaalit kannattaa suihkuttaa ennen korun pukemista. Halutessasi voit pestä korun varovaisesti käsin haalealla vedellä ja tiskiaineella, huuhdella hyvin ja kuivata pyyhkeellä. Korun säilyttäminen rasiassa tai pussissa suojaa tummumiselta.

Tummuneeseen kupariin saa kiiltoa koruille tarkoitetulla mikrokuituliinalla. VINKKI! Myös kynsien kiillotukseen tarkoitettu ”viila” on toimiva, sen pinta on kumimainen ja himmeä (älä käytä karkeaa viilaa!).

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: Hg4