Kotimaisen käsityön, taiteen ja lähituotteiden puoti!
Lasiterttu-korvakorut, vihreä-valkoinen

Lasiterttu-korvakorut, vihreä-valkoinen

29,00 €
sis. 24 % ALV
Kolmen helmen raikas nippu! Kierrätetystä sähkölangasta, eli kuparilangasta käsin valmistetut Lasiterttu-korvakorut. Koukku kirurgunterästä. Kotimaista käsityöt
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Kolmen helmen raikas nippu!


Kierrätetystä sähkölangasta, eli kuparilangasta käsin valmistetut Lasiterttu-korvakorut. Kuparilanka on käsin taivuteltu, taottu, patinoitu ja kiillotettu. Erikokoiset ja väriset lasihelmet ovat peräisin kierrätyskoruista. Korvakorun pituus koukun kanssa 5 cm. Koukku on kirurginterästä, mukaan tulee pienet silikonistopparit. 


Hoito-ohjeet: Kupari tummuu ajan mittaan, se kuuluu materiaalin luonteeseen. Joillakin kuparista saattaa tarttua väriä ihoon. Usein iho värjätyy, jos kontakti on jatkuvaa (kaulaketju, sormus tai rannerengas). Hiki ja ihon ph-arvo vaikuttavat siihen kuinka kupari hapettuu ja jättääkö jälkiä ollenkaan.

Yleisesti ottaen, vältä korujen käyttöä esim. nukkuessa, suihkussa tai uidessa. Hajuvesi ja muut kemikaalit kannattaa suihkuttaa ennen korun pukemista. Halutessasi voit pestä korun varovaisesti käsin haalealla vedellä ja tiskiaineella, huuhdella hyvin ja kuivata pyyhkeellä. Korun säilyttäminen rasiassa tai pussissa suojaa tummumiselta.

Tummuneeseen kupariin saa kiiltoa koruille tarkoitetulla mikrokuituliinalla. VINKKI! Myös kynsien kiillotukseen tarkoitettu ”viila” on toimiva, sen pinta on kumimainen ja himmeä (älä käytä karkeaa viilaa!).

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: Hg2