Kotimaisen käsityön, taiteen ja lähituotteiden puoti!
Marjaterttu-korvakorut
Marjaterttu-korvakorut

Marjaterttu-korvakorut

29,00 €
sis. 24 % ALV
Pelkistetyn marjaisat ja välkehtivat korvakorut! Kierrätetystä sähkölangasta, eli kuparilangasta käsin valmistetut Marjaterttu-korvakorut. Kotimaista käsityötä.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Pelkistetyn marjaisat ja välkehtivat korvakorut!


Kierrätetystä sähkölangasta, eli kuparilangasta käsin valmistetut Marjaterttu-korvakorut. Kuparilanka on käsin taivuteltu, taottu, patinoitu ja kiillotettu. Mustat fasettihiotut lasihelmet ovat peräisin kierrätyskorusta. Helmien leveys 7 mm ja korun pituus koukun kanssa 5 cm. Koukkuvaihtoehtoina ovat kirurginteräs ja kupari, mukaan tulee pienet silikonistopparit. 


Hoito-ohjeet: Kupari tummuu ajan mittaan, se kuuluu materiaalin luonteeseen. Joillakin kuparista saattaa tarttua väriä ihoon. Usein iho värjätyy, jos kontakti on jatkuvaa (kaulaketju, sormus tai rannerengas). Hiki ja ihon ph-arvo vaikuttavat siihen kuinka kupari hapettuu ja jättääkö jälkiä ollenkaan.

Yleisesti ottaen, vältä korujen käyttöä esim. nukkuessa, suihkussa tai uidessa. Hajuvesi ja muut kemikaalit kannattaa suihkuttaa ennen korun pukemista. Halutessasi voit pestä korun varovaisesti käsin haalealla vedellä ja tiskiaineella, huuhdella hyvin ja kuivata pyyhkeellä. Korun säilyttäminen rasiassa tai pussissa suojaa tummumiselta.

Tummuneeseen kupariin saa kiiltoa koruille tarkoitetulla mikrokuituliinalla. VINKKI! Myös kynsien kiillotukseen tarkoitettu ”viila” on toimiva, sen pinta on kumimainen ja himmeä (älä käytä karkeaa viilaa!).

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: Hg1