Kotimaisen käsityön, taiteen ja lähituotteiden puoti!
Hakaneulan muotoinen rintaneula

Hakaneulan muotoinen rintaneula

9,00 €
sis. 24 % ALV
Kierrätetystä kuparisesta sähkölangasta valmistettu hakaneulan muotoinen rintaneula.
Saatavuus 3 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Hakaneulan muotoinen rintaneula


Kierrätettyä sähkölankaa. Koko 4,5 x 1,5 cm. Kuparilangan paksuus 1 mm.

Soveltuu käytettäväksi neuloskankaaseen tai neuleeseen. Huomio, ettei ole yhtä jäykkä kuin tavallinen hakaneula, eli käyttötarkoitus lähinnä koristeellinen. Koska hakaneulat tehdään yksitellen ja käsin, saattaa muoto poiketa hieman kuvassa olevasta.


Hoito-ohjeet: Kupari tummuu ajan mittaan, se kuuluu materiaalin luonteeseen. Joillakin kuparista saattaa tarttua väriä ihoon. Usein iho värjäyy, jos ihokontakti on jatkuvaa (kaulaketju, sormus tai rannerengas). Hiki ja ihon ph-arvo vaikuttavat siihen kuinka kupari hapettuu ja jättääkö jälkiä ollenkaan. Kuparin tummumista hidastaa, jos korun säilyttää rasiassa tai pussissa.

Yleisesti ottaen, vältä korujen käyttöä esim. suihkussa tai uidessa. Hajuvesi ja muut kemikaalit kannattaa suihkuttaa ennen korun pukemista. Halutessasi voit pestä korun varovaisesti käsin haalealla vedellä ja tiskiaineella, huuhdella hyvin ja kuivata pyyhkeellä. Korun säilyttäminen rasiassa tai pussissa suojaa tummumiselta.VINKKI! Tummuneeseen kupariin saa kiiltoa takaisin koruille tarkoitetulla mikrokuituliinalla. Myös kynsien kiillotukseen tarkoitettu ”viila” on toimiva, sen pinta on kumimainen ja himmeä (älä käytä karkeaa viilaa!).


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.