Kotimaisen käsityön, taiteen ja lähituotteiden puoti!
Oh, deer! palashampoo
Oh, deer! palashampoo

Oh, deer! palashampoo

14,90 €
sis. 24 % ALV
Luonnonkosmetiikan vaahtoava ja puhtaaksi pesevä metsämiehen/-naisen palashampoo raikkaalla tuoksulla.
Saatavuus 3 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Oh, deer! palashampoo

Luonnonkosmetiikan vaahtoava ja puhtaaksi pesevä metsämiehen/-naisen palashampoo raikkaalla tuoksulla.

Legenda siitä, saiko Elina peuran kiinni juosten, elää ikuisesti. Voimme vannoa, että ainakin suopursu on omin käsin luomualueilta kerättyä. Tämä paikallista suopursua ja peuran rasvaa sisältävä tuoksuva shampoopala sopii niin hiusten kuin vartalonkin pesuun! Tämä shampoopala VAAHTOAA aivan erityisen ihanasti, ja on oiva aloitustuote jos olet tottunut kaupan nestemäisiin tuotteisiin. Se pesee mukavan puhtaaksi, muttei kuivata liikaa. Tämä tuote tuoksuu melko voimakkaalle, joten jos et pidä tuoksuista tai saat niistä iho-oireita, suosittelen valitsemaan koivu- kamomilla- tai mesiangervoshampoon. Tämä tuote tukee myös kiertotalousperiaatetta, koska siinä on käytetty paikallista puhdistettua peuran rasvaa, joka muutoin menisi hävikkiin. Peuran rasva tuo kuitenkin aivan omanlaisensa säväyksen; se tuo hoitavuutta ja kiinteyttä, ja jättää hiuksen silkkisen pehmeäksi. Ei-vegaaninen.


INCI: Sodium olivate, aqua, sodium cocoate, sodium tallowate (local, deer), glycerin, sodium castorate, Cinnamomum camphora linalooliferum wood oil (linalool), rhododendron tomentosum leaf extract (local, organic).

Oliiviöljy, kookosrasva, paikallinen peuran tali, glyseriini, risiiniöljy, ho-puun eteerinen öljy, suopursu (luomu, Pöytyä).

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: NÄ4