Useiden taitajien tuotteita yhdestä osoitteesta!
MesiMesi Palashampoo, Mesiangervo
MesiMesi Palashampoo, Mesiangervo
MesiMesi Palashampoo, Mesiangervo

MesiMesi Palashampoo, Mesiangervo

14,90 €
sis. 24 % ALV
Paikallisesta luomu mesiangervosta, kaoliinisavesta, sheavoista ja kaakaovoista valmistettu palashampoo on erittäin hyvä ohuelle ja rasvoittuvalle hiuslaatu.
Saatavuus 3 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Rantalaidunten hellä ja hoitava tuote

MesiMesi -mesiangervoshampoo

Tämä paikallisesta luomu mesiangervosta, kaoliinisavesta, sheavoista ja kaakaovoista valmistettu hoitava luonnonkosmetiikan palashampoo on erittäin hyvä ellei täydellinen henkilöille, joilla on ohut ja rasvoittuva hiuslaatu sekä herkkä hiuspohja. Mesiangervon salisylaatit tuovat kiiltoa. Lisäksi suosittelen tietysti hoitoainepalaamme. Mesiangervo on kerätty Isontuvan tilan luomukeruualueisiin kuuluvalta joenvarsiniityltä, joka kuuluu perinnebiotooppeihin -pala katoavaa elinympäristöä. Tämä niitty on myös viimeisillään olevien lehmämammojen lomakohde. 


INCI: Aqua, sodium cocoate, sodium olivate, sodium rapeseedate (local, organic, Myssyfarmi / Finland), glycerin, sodium castorate, sodium cocoa butterate, sodium shea butterate, sodium jojobate, kaolin, Filipendula ulmaria extract & flower flour (local, organic).

Kookosrasva, oliiviöljy, rypsiöljy (luomu, Myssyfarmi, Pöytyä), glyseriini, risiiniöljy, kaakaovoi, sheavoi, jojobaöljy, kaoliinisavi, mesiangervo (luomu, Pöytyä).

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: NÄ6