Useiden taitajien tuotteita yhdestä osoitteesta!
Ruususuolasaippua

Ruususuolasaippua

12,50 €
sis. 24 % ALV
Ruususuolasaippua. Tuoksuna Sitruunaruoho. Suolasaippua on ihoa pehmentävä ja miedosti kuoriva.
Saatavuus 5 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Ruususuolasaippua. Tuoksuna Sitruunaruoho.


Suolasaippua on ihoa pehmentävä ja miedosti kuoriva. Suolan mineraalit virkistävät ja hellivät ihoa. Sitruunaruohon raikas tuoksu virkistää ja elvyttää. Soveltuu kasvoille ja koko vartalolle. Suolasaippuan käyttö: Kastele saippua ja vaahdota käsissä, hiero pesukintaaseen, pesusieneen tai laita saippuapussiin. Himalajan ruususuolakiteet, jotka aluksi tuntuvat teräviltä tasaantuvat käytössä muutamien käyttökertojen jälkeen.


Saippua on kääritty silkkipaperiin ja pakattu pahvirasiaan. Paino noin 110g. Valmistettu käsin Sysmän Ravioskorvessa Sysmän Akan pajassa.

 INCI: Sodium cocoate, Sodium olivate, Sodium castorate, Rose salt, Cymbopogon flexuosus oil. Citral, Geraniol, Limonene. esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä.


Saippua sisältää kookosrasvaa, oliiviöljyä, risiiniöljyä ja ruususuolaa, jotka kaikki ovat elintarvikkeena käytettäviä aineita. Tuoksu tulee sitruunaruohon eteerisestä öljystä, jossa on allergeeneina citral, garaniol ja limonene, joita esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: SA14