Jalkavoidepala, Havu & Nokkonen

Jalkavoidepala, Havu & Nokkonen

8,90 €
sis. 24 % ALV
Sysmän Akan voidepalat valmistetaan käsityönä Sysmän Ravioskorvessa. Ainesosat ovat tarkaan valikoituja ja reseptejä on suunniteltu tiedon ja intuition pohjalta
Saatavuus 7 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Havu&Nokkonen jalkavoidepala.


Sysmän Akan voidepalat valmistetaan käsityönä Sysmän Ravioskorvessa. Ainesosat ovat tarkaan valikoituja ja reseptejä on suunniteltu tiedon ja intuition pohjalta. Kaikille tuotteille on tehty turvallisuusarvioinnit asiantuntija tasolla.

Sysmän Akan jalkavoidepala hellii kuivia kantapäitä ja hoitaa jalkojen ihoa. Jalkavoidepala sisältää sheavoita, auringonkukansiemenöljyyn uutettua havua, kookosöljyä, mehiläisvahaa, hienonnettua nokkosta ja kuusen eteeristä öljyä.

Shea eli karitevoi sisältää runsaasti fenoliyhdisteitä, jotka toimivat tehokkaina antioksidantteina. Sheavoi imeytyy hyvin ihoon ja on hengittävä. Kookosöljy kosteuttaa ihoa ja sen lauryylihappo, joka on anti-mikrobista on todettu hoitavan ihoa. Nokkonen sisältää paljon piitä ja lisää pintaverenkiertoa.

Käyttö: Lämmitä palaa käsien välissä ja hiero sitten kantapäihin ja jalkateriin. Tarvittaessa laita yöksi reilummin ja sujauta sukat jalkaan:)

Pakattu metallirasiaan, joka kulkee kivasti mukana ja lentokoneessakin käsimatkatavaroissa.


Lisä- ja säilöntäaineeton. Ei sisällä vettä. Avattu tuote säilyy vuoden.


Tuotekoko: 30g

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.