Vaippakakku (valk./harmaa/nude)
Vaippakakku (valk./harmaa/nude)
Vaippakakku (valk./harmaa/nude)
Loppunut

Vaippakakku (valk./harmaa/nude)

49,00 €
sis. 24 % ALV
Uniikki vaippakakku somisteeksi tai lahjaksi esimerkiksi vauvajuhliin, nimiäisiin tai kastetilaisuuteen.
Loppunut

Uniikki vaippakakku somisteeksi tai lahjaksi esimerkiksi vauvajuhliin, nimiäisiin tai kastetilaisuuteen. Vaippakakku on täydennettävissä ja yksilöitävissä erilaisilla tarvikkeilla ja vaatteilla juuri saajansa näköiseksi tai valmis sellaisenaan. Korkeus ja halkaisija n. 35 cm. Toimitetaan tukevalla alustalla (44x48 cm), joka on ylijäämätapeteilla päällystettyä kierrätyslevyä. Kakun kerrokset on ankkuroitu toisiinsa pitkillä coctailtikuilla vaippoja vahingoittamatta. Vaipat: Libero 3-6 kg.

Mukana kakussa tuttinauha + tutti, kaukalo-/vaunulelu, imetyskoru sekä Koala-Tuutunen -helmirengaslelu. Turvalliset materiaalit: Käsittelemätön puu, kierrätetty puuvilla- polyesterlanka, elintarvikelaatuinen silikoni. Käytetty silikoni ei sisällä BPA:ta, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, PVC:tä tai elohopeaa. Tuotteilla on CE-merkki.

Tuttiketjussa silikonirengas ja pitävä puu-metalli klipsi. Kokonaispituus venyttämättä 23 cm, venytettäessä 26 cm.

Imetyskorun koko vapaasti roikkuvana 31 cm. Koru tarjoaa rinnalla ja sylissä olevalle lapselle mielenkiintoista näpräämistä, maisteltavaa ja katseltavaa monelle niin tutuksi tulleen nipistelyn ja hiusten tai parran kiskomisen sijaan. Turvalukitus vapauttaa nauhan kaulan ympäriltä liian suuren nykäisyn kohdistuessa koruun. Hopeanharmaa nauha ja lukko.

Ripustettavan lelun kokonaispituus 27 cm.

Koala-Tuutusen kokonaispituus 12 cm. Yhteensopiva lisättäväksi Riepukan vaunuketjuihin tai toimii hampimisessa apuna sellaisenaan.

Puuta, silikonia ja/tai metallia sisältävät tarvikkeet ja lelut puhdistetaan haalealla vedellä huuhdellen ja tarvittaessa miedolla saippualla tai tiskiaineella. Myös lanka- ja kangasosat kestävät varovaista käsinpesua. Puhdista tuote ennen käyttöönottoa sekä säännöllisesti tai tarvittaessa käyttökertojen välillä. Puristele pehmeät osat hankaamatta kuivaksi esimerkiksi pyyheliinan sisällä ja anna kuivahtaa ilmavasti.

Tarkista tuotteen kunto säännöllisesti. Esimerkiksi solmut saattavat löystyä ajan, käytön ja pesujen myötä, joten katso ne läpi ja testaa lujuus vetämällä napakasti. Älä koskaan käytä vahingoittunutta, käyttöikänsä lopuillaan olevaa tai rikkinäistä tuotetta. Huomioithan, ettei esimerkiksi tutti- tai vaunuketjun tai imetyskorun tule jäädä lapsen ulottuville ilman valvontaa. Saattaa irrota pieniä osia. Tukehtumis- ja kuristumisvaara. Vaippakakku on pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Riepukan tuttiketjut noudattavat TUKES:in tuttiketjuille asettamia vaatimuksia. Lisätietoja: riepukka.weebly.com

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: kakku-55