Vaippakakku (valk./vaal.pun.)
Vaippakakku (valk./vaal.pun.)
Vaippakakku (valk./vaal.pun.)

Vaippakakku (valk./vaal.pun.)

44,00 €
sis. 24 % ALV
Uniikki vaippakakku somisteeksi tai lahjaksi esimerkiksi vauvajuhliin, nimiäisiin tai kastetilaisuuteen.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Uniikki vaippakakku somisteeksi tai lahjaksi esimerkiksi vauvajuhliin, nimiäisiin tai kastetilaisuuteen. Vaippakakku on täydennettävissä ja yksilöitävissä erilaisilla tarvikkeilla ja vaatteilla juuri saajansa näköiseksi tai valmis sellaisenaan. Korkeus ja halkaisija n. 35 cm. Toimitetaan tukevalla alustalla (46x46 cm), joka on ylijäämätapeteilla päällystettyä kierrätyslevyä. Kakun kerrokset on ankkuroitu toisiinsa pitkillä coctailtikuilla vaippoja vahingoittamatta. Vaipat: Happy 6 kg ->.

Mukana kakussa valko-pinkki tuttinauha + tutti, kaukalo-/vaunulelu sekä Lammas-Tuutunen -helmirengaslelu. Turvalliset materiaalit: Käsittelemätön puu, kierrätetty puuvilla-polyesterlanka, elintarvikelaatuinen silikoni. Käytetty silikoni ei sisällä BPA:ta, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, PVC:tä tai elohopeaa. Tuotteilla on CE-merkki.

Tuttiketjussa silikonirengas ja pitävä metalliklipsi. Kokonaispituus venyttämättä 21 cm, venytettäessä 23 cm.

Ripustettavan lelun kokonaispituus ilman kiinnitysrengasta 19 cm.

Tuutusen kokonaispituus 15 cm. Yhteensopiva lisättäväksi Riepukan vaunuketjuihin tai toimii hampimisessa apuna sellaisenaan.

Puuta, silikonia ja/tai metallia sisältävät tarvikkeet ja lelut puhdistetaan haalealla vedellä huuhdellen ja tarvittaessa miedolla saippualla tai tiskiaineella. Myös lanka- ja kangasosat kestävät varovaista käsinpesua. Puhdista tuote ennen käyttöönottoa sekä säännöllisesti tai tarvittaessa käyttökertojen välillä. Puristele pehmeät osat hankaamatta kuivaksi esimerkiksi pyyheliinan sisällä ja anna kuivahtaa ilmavasti.

Tarkista tuotteen kunto säännöllisesti. Esimerkiksi solmut saattavat löystyä ajan, käytön ja pesujen myötä, joten katso ne läpi ja testaa lujuus vetämällä napakasti. Älä koskaan käytä vahingoittunutta, käyttöikänsä lopuillaan olevaa tai rikkinäistä tuotetta. Huomioithan, ettei esimerkiksi tutti- tai vaunuketjun tai imetyskorun tule jäädä lapsen ulottuville ilman valvontaa. Saattaa irrota pieniä osia. Tukehtumis- ja kuristumisvaara. Vaippakakku on pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Riepukan tuttiketjut noudattavat TUKES:in tuttiketjuille asettamia vaatimuksia. Lisätietoja: riepukka.weebly.com

44.00 e

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: kakku-54