Tuttinauha, virkattu (l. Valk. / hopeinen tähti)

Tuttinauha, virkattu (l. Valk. / hopeinen tähti)

12,00 €
sis. 24 % ALV
Tuttiketjussa kiinnityslenkki. Kokonaispituus venyttämättä 23 cm, venyttetäessä 25 cm.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Tuttiketjussa kiinnityslenkki. Kokonaispituus venyttämättä 23 cm, venyttetäessä 25 cm. Turvalliset materiaalit: Metallinen klipsi, kierrätetty puuvilla-polyesterlanka. Tuotteella on CE-merkki.

Puuta, silikonia ja/tai metallia sisältävät lelut puhdistetaan haalealla vedellä huuhdellen ja tarvittaessa miedolla saippualla tai tiskiaineella. Myös lanka- ja kangasosat kestävät varovaista käsinpesua. Puhdista tuote ennen käyttöönottoa sekä säännöllisesti tai tarvittaessa käyttökertojen välillä. Puristele pehmeät osat hankaamatta kuivaksi esimerkiksi pyyheliinan sisällä ja anna kuivahtaa ilmavasti. Puhdista tuote ennen käyttöönottoa sekä säännöllisesti tai tarvittaessa käyttökertojen välillä. Anna kuivahtaa ilmavasti.

Tarkista tuotteen kunto säännöllisesti. Esimerkiksi solmut saattavat löystyä ajan, käytön ja pesujen myötä, joten katso ne läpi ja testaa lujuus vetämällä napakasti. Älä koskaan käytä vahingoittunutta, käyttöikänsä lopuillaan olevaa tai rikkinäistä tuotetta. Huomioi, ettei esimerkiksi tutti- tai vaunuketjun tule jäädä lapsen ulottuville ilman valvontaa. Saattaa irrota pieniä osia. Tukehtumis- ja kuristumisvaara. Riepukan tuttiketjut noudattavat TUKES:in tuttiketjuille asettamia vaatimuksia. Lisätietoja: riepukka.weebly.com

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 45