Nalle-puruketju klipsillä
Nalle-puruketju klipsillä

Nalle-puruketju klipsillä

25,00 €
sis. 24 % ALV
Pituus 24 cm.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Pituus 24 cm.

Turvalliset materiaalit: Käsittelemätön puu, kierrätetty puuvilla-polyesterlanka, metallinen, pitävä klipsi. Tuotteella on CE-merkki.

Puuta ja silikonia sisältävät lelut puhdistetaan haalealla vedellä huuhdellen ja tarvittaessa miedolla saippualla tai tiskiaineella. Myös lanka- ja kangasosat kestävät varovaista käsinpesua. Puhdista tuote ennen käyttöönottoa sekä säännöllisesti tai tarvittaessa käyttökertojen välillä. Puristele pehmeät osat hankaamatta kuivaksi esimerkiksi pyyheliinan sisällä ja anna kuivahtaa ilmavasti. Puhdista tuote ennen käyttöönottoa sekä säännöllisesti tai tarvittaessa käyttökertojen välillä. Anna kuivahtaa ilmavasti.

Tarkista tuotteen kunto säännöllisesti.Esimerkiksi solmut saattavat löystyä ajan, käytön ja pesujen myötä, joten katso ne läpi ja testaa lujuus vetämällä napakasti. Älä koskaan käytä vahingoittunutta, käyttöikänsä lopuillaan olevaa tai rikkinäistä tuotetta. Huomioi, ettei tuotteen tule jäädä lapsen ulottuville ilman valvontaa. Saattaa irrota pieniä osia. Tukehtumisvaara. Kuristumis-, vammautumis- ja tukehtumisvaaran ehkäisemiseksi kiinnitettävät tuotteet on tärkeää kiinnittää asianmukaisesti molemmista päistään ja aikuisen tulee valvoa käyttöä. Lisätietoja: riepukka.weebly.com

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: era5/22