Jokeri-Rätläke
Jokeri-Rätläke

Jokeri-Rätläke

20,00 €
sis. 24 % ALV
Korkeus 13 cm. Puurenkaaseen virkattu lelu puuhelmillä. Yhteensopiva lisättäväksi vaunuketjuihin, tai vaikka avuksi hampimiseen sellaisenaan.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Korkeus 13 cm. Puurenkaaseen virkattu lelu puuhelmillä. Yhteensopiva lisättäväksi vaunuketjuihin (esimerkkinä kuva 2), tai vaikka avuksi hampimiseen sellaisenaan.

Turvalliset materiaalit: Käsittelemätön puu, kierrätetty puuvilla-polyesterlanka. Tuotteella on CE-merkki.

Puuta ja silikonia sisältävät lelut puhdistetaan haalealla vedellä huuhdellen ja tarvittaessa miedolla saippualla tai tiskiaineella. Myös lanka- ja kangasosat kestävät varovaista käsinpesua. Puhdista tuote ennen käyttöönottoa sekä säännöllisesti tai tarvittaessa käyttökertojen välillä. Puristele pehmeät osat hankaamatta kuivaksi esimerkiksi pyyheliinan sisällä ja anna kuivahtaa ilmavasti. Puhdista tuote ennen käyttöönottoa sekä säännöllisesti tai tarvittaessa käyttökertojen välillä. Anna kuivahtaa ilmavasti.

Tarkista tuotteen kunto säännöllisesti.Esimerkiksi solmut saattavat löystyä ajan, käytön ja pesujen myötä, joten katso ne läpi ja testaa lujuus vetämällä napakasti. Älä koskaan käytä vahingoittunutta, käyttöikänsä lopuillaan olevaa tai rikkinäistä tuotetta. Huomioi, ettei tuotteen tule jäädä lapsen ulottuville ilman valvontaa. Saattaa irrota pieniä osia. Tukehtumisvaara. Lisätietoja: riepukka.weebly.com

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: era5/22