Taikapeili-Rätläke (hiekka)
Taikapeili-Rätläke (hiekka)
Taikapeili-Rätläke (hiekka)

Taikapeili-Rätläke (hiekka)

25,00 €
sis. 24 % ALV
Pituus 16 cm. Puurenkaaseen virkattu lelu puu- ja silikonihelmillä.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Pituus 16 cm. Puurenkaaseen virkattu lelu puu- ja silikonihelmillä. Yhteensopiva lisättäväksi vaunuketjuihin (esimerkkinä kuva 3), tai vaikka avuksi hampimiseen sellaisenaan.

Turvalliset materiaalit: Käsittelemätön puu, kierrätetty puuvilla-polyesterlanka, elintarvikelaatuinen silikoni. Käytetty silikoni ei sisällä BPA:ta, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, PVC:tä tai elohopeaa. Tuotteella on CE-merkki.

Puuta ja silikonia sisältävät lelut puhdistetaan haalealla vedellä huuhdellen ja tarvittaessa miedolla saippualla tai tiskiaineella. Myös lanka- ja kangasosat kestävät varovaista käsinpesua. Puhdista tuote ennen käyttöönottoa sekä säännöllisesti tai tarvittaessa käyttökertojen välillä. Puristele pehmeät osat hankaamatta kuivaksi esimerkiksi pyyheliinan sisällä ja anna kuivahtaa ilmavasti. Puhdista tuote ennen käyttöönottoa sekä säännöllisesti tai tarvittaessa käyttökertojen välillä. Anna kuivahtaa ilmavasti.

Tarkista tuotteen kunto säännöllisesti.Esimerkiksi solmut saattavat löystyä ajan, käytön ja pesujen myötä, joten katso ne läpi ja testaa lujuus vetämällä napakasti. Älä koskaan käytä vahingoittunutta, käyttöikänsä lopuillaan olevaa tai rikkinäistä tuotetta. Huomioi, ettei tuotteen tule jäädä lapsen ulottuville ilman valvontaa. Saattaa irrota pieniä osia. Tukehtumisvaara. Lisätietoja: riepukka.weebly.com

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: era5/22