Vaunuketju (natural) + Rätläke + lelu
Vaunuketju (natural) + Rätläke + lelu
Vaunuketju (natural) + Rätläke + lelu
Vaunuketju (natural) + Rätläke + lelu

Vaunuketju (natural) + Rätläke + lelu

39,00 €
sis. 24 % ALV
Vaunulelusetti sis. vaunuketjun sekä kaksi lelua, joista renkaallinen on helposti irrotettavissa ketjusta erikseen leikittäviksi.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Vaunulelusetti sis. vaunuketjun sekä kaksi lelua, joista renkaallinen on helposti irrotettavissa ketjusta erikseen leikittäviksi. Vaunuketjun kokonaispituus ilman kiinnitysrenkaita 35 cm. Mukana läpinäkyvät kiinnitysrenkaat. Rätläkkeen pituus 11 cm. Sydänrenkaan pituus 11 cm. Ketjuun lisättäviksi tai vaihdeltaviksi yhteensopivia ovat useat muutkin Riepukan lelut ja koristeet, mikäli niissä on ketjuun sopiva rengasaihio.

Turvalliset materiaalit: Käsittelemätön puu, kierrätetty puuvilla-polyesterlanka, elintarvikelaatuinen silikoni. Käytetty silikoni ei sisällä BPA:ta, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, PVC:tä tai elohopeaa. Tuotteella on CE-merkki.

Puuta ja silikonia sisältävät lelut puhdistetaan haalealla vedellä huuhdellen ja tarvittaessa miedolla saippualla tai tiskiaineella. Puhdista tuote ennen käyttöönottoa sekä säännöllisesti tai tarvittaessa käyttökertojen välillä. Anna kuivahtaa ilmavasti.

Tarkista tuotteen kunto säännöllisesti. Esimerkiksi solmut saattavat löystyä ajan, käytön ja pesujen myötä, joten katso ne läpi ja testaa lujuus vetämällä napakasti. Älä koskaan käytä vahingoittunutta, käyttöikänsä lopuillaan olevaa tai rikkinäistä tuotetta. Huomioi, ettei tuotteen tule jäädä lapsen ulottuville ilman valvontaa. Saattaa irrota pieniä osia. Tukehtumisvaara. Kuristumis-, vammautumis- ja tukehtumisvaaran ehkäisemiseksi vaunuihin kiinnitettävät tuotteet on tärkeää kiinnittää asianmukaisesti molemmista päistään ja aikuisen tulee valvoa käyttöä. Vaunulelut ja -koristeet on poistettava lapsen opittua nousemaan. Lisätietoja: riepukka.weebly.com

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: era5/22