Tuttiketju (natural/siniharmaa)
Tuttiketju (natural/siniharmaa)
Tuttiketju (natural/siniharmaa)
Tuttiketju (natural/siniharmaa)
Loppunut

Tuttiketju (natural/siniharmaa)

16,00 €
sis. 24 % ALV
Tuttiketjussa silikonirengas. Kokonaispituus 24 cm.
Loppunut

Tuttiketjussa silikonirengas. Kokonaispituus 24 cm. Turvalliset materiaalit: Käsittelemätön puu, elintarvikelaatuinen silikoni, puinen turvaklipsi (esimerkkikuva toisesta tuotteesta). Käytetty silikoni ei sisällä BPA:ta, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, PVC:tä tai elohopeaa. Tuotteella on CE- merkki.


Puuta ja silikonia sisältävät lelut puhdistetaan haalealla vedellä huuhdellen ja tarvittaessa miedolla saippualla tai tiskiaineella. Puhdista tuote ennen käyttöönottoa sekä säännöllisesti tai tarvittaessa käyttökertojen välillä. Anna kuivahtaa ilmavasti.

Tarkista tuotteen kunto säännöllisesti. Esimerkiksi solmut saattavat löystyä ajan, käytön ja pesujen myötä, joten katso ne läpi ja testaa lujuus vetämällä napakasti. Älä koskaan käytä vahingoittunutta, käyttöikänsä lopuillaan olevaa tai rikkinäistä tuotetta. Huomioi, ettei esimerkiksi tutti- tai vaunuketjun tule jäädä lapsen ulottuville ilman valvontaa. Saattaa irrota pieniä osia. Tukehtumis- ja kuristumisvaara. Riepukan tuttiketjut noudattavat TUKES:in tuttiketjuille asettamia vaatimuksia. Lisätietoja: riepukka.weebly.com

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: era5/22