Vaunuketju (natural/siniharmaa)
Vaunuketju (natural/siniharmaa)
Vaunuketju (natural/siniharmaa)
Vaunuketju (natural/siniharmaa)

Vaunuketju (natural/siniharmaa)

22,00 €
sis. 24 % ALV
Kokonaispituus ilman kiinnitysrenkaita 35 cm.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Kokonaispituus ilman kiinnitysrenkaita 35 cm. Riepukan lelut ja koristeet ovat ketjuun lisättäviksi yhteensopivia, jos niissä on ketjuun sopiva rengasaihio (esimerkkinä kuva 2.). Mukana läpinäkyvät kiinnitysrenkaat.

Turvalliset materiaalit: Käsittelemätön puu, elintarvikelaatuinen silikoni. Käytetty silikoni ei sisällä BPA:ta, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, PVC:tä tai elohopeaa. Tuotteella on CE-merkki.

Puuta ja silikonia sisältävät lelut puhdistetaan haalealla vedellä huuhdellen ja tarvittaessa miedolla saippualla tai tiskiaineella. Puhdista tuote ennen käyttöönottoa sekä säännöllisesti tai tarvittaessa käyttökertojen välillä. Anna kuivahtaa ilmavasti.

Tarkista tuotteen kunto säännöllisesti. Esimerkiksi solmut saattavat löystyä ajan, käytön ja pesujen myötä, joten katso ne läpi ja testaa lujuus vetämällä napakasti. Älä koskaan käytä vahingoittunutta, käyttöikänsä lopuillaan olevaa tai rikkinäistä tuotetta. Huomioi, ettei esimerkiksi tutti- tai vaunuketjun tule jäädä lapsen ulottuville ilman valvontaa. Saattaa irrota pieniä osia. Tukehtumis- ja kuristumisvaara. Kuristumis-, vammautumis- ja tukehtumisvaaran ehkäisemiseksi vaunuihin kiinnitettävät tuotteet on tärkeää kiinnittää asianmukaisesti molemmista päistään ja aikuisen tulee valvoa käyttöä. Vaunulelut ja -koristeet on poistettava lapsen opittua nousemaan. Lisätietoja: riepukka.weebly.com

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: era5/22