Medaljonki-Rätläke (hiekka)
Medaljonki-Rätläke (hiekka)

Medaljonki-Rätläke (hiekka)

20,00 €
sis. 24 % ALV
Pituus 11 cm. Puurenkaaseen virkattu lelu silikonihelmellä.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Pituus 11 cm. Puurenkaaseen virkattu lelu silikonihelmellä.

Turvalliset materiaalit: Käsittelemätön puu, kierrätetty puuvilla-polyesterlanka, elintarvikelaatuinen silikoni. Käytetty silikoni ei sisällä BPA:ta, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, PVC:tä tai elohopeaa. Tuotteella on CE-merkki.

Puuta ja silikonia sisältävät lelut puhdistetaan haalealla vedellä huuhdellen ja tarvittaessa miedolla saippualla tai tiskiaineella. Myös lanka- ja kangasosat kestävät varovaista käsinpesua. Puhdista tuote ennen käyttöönottoa sekä säännöllisesti tai tarvittaessa käyttökertojen välillä. Puristele pehmeät osat hankaamatta kuivaksi esimerkiksi pyyheliinan sisällä ja anna kuivahtaa ilmavasti. Puhdista tuote ennen käyttöönottoa sekä säännöllisesti tai tarvittaessa käyttökertojen välillä. Anna kuivahtaa ilmavasti.

Tarkista tuotteen kunto säännöllisesti. Älä koskaan käytä vahingoittunutta, käyttöikänsälopuillaan olevaa tai rikkinäistä tuotetta. Huomioi, ettei tuotteen tule jäädä lapsenulottuville ilman valvontaa. Saattaa irrota pieniä osia. Tukehtumisvaara. Lisätietoja: riepukka.weebly.com

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: era5/22