Taikapeili-Rätläke (valk.)
Taikapeili-Rätläke (valk.)
Taikapeili-Rätläke (valk.)

Taikapeili-Rätläke (valk.)

25,00 €
sis. 24 % ALV
Pituus 16cm. Yhteensopiva lisättäväksi vaunuketjuihin tai vaikka avuksi hampimiseen sellaisenaan.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Pituus 16cm. Yhteensopiva lisättäväksi vaunuketjuihin (esimerkkinä kuva3), tai vaikka avuksi hampimiseen sellaisenaan.

Turvalliset materiaalit: Käsittelemätön puu, kierrätetty puuvilla-polyesterlanka, elintarvikelaatuinen silikoni. Käytetty silikoni ei sisällä BPA:ta, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, PVC:tä tai elohopeaa. Tuotteella on CE-merkki.

Puuta ja silikonia sisältävät lelut puhdistetaan haalealla vedellä huuhdellen ja tarvittaessa miedolla saippualla tai tiskiaineella. Myös lanka- ja kangasosat kestävät varovaista käsinpesua. Puristele pehmeät osat hankaamatta kuivaksi esimerkiksi pyyheliinan sisällä ja annan kuivahtaa ilmavasti. Puhdista tuote ennen käyttöönottoa sekä säännöllisesti tai tarvittaessa käyttökertojen välillä. Anna kuivahtaa ilmavasti.

Tarkista tuotteen kunto säännöllisesti. Esimerkiksi solmut saattavat löystyä ajan, käytön ja pesujen myötä, joten katso ne läpi ja testaa lujuus vetämällä napakasti. Älä koskaan käytä vahingoittunutta, käyttöikänsä lopuillaan olevaa tai rikkinäistä tuotetta. Huomioi, ettei tuotteen tule jäädä lapsen ulottuville ilman valvontaa. Saattaa irrota pieniä osia. Tukehtumisvaara.  Vaunulelut ja -koristeet on poistettava lapsen opittua nousemaan. Lisätietoja: riepukka.weebly.com

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: era5/22