Kesäyön keveys -imetyskoru
Loppunut

Kesäyön keveys -imetyskoru

21,00 €
sis. 24 % ALV
Sirompi imetyskoru. Koru tarjoaa rinnalla ja sylissä olevalle lapselle mielenkiintoista näpräämistä.
Loppunut

Sirompi imetyskoru. Koru tarjoaa rinnalla ja sylissä olevalle lapselle mielenkiintoista näpräämistä, maisteltavaa ja katseltavaa monelle niin tutuksi tulleen nipistelyn ja hiusten tai parran kiskomisen sijaan. Turvalukitus vapauttaa nauhan kaulan ympäriltä liian suuren nykäisyn kohdistuessa koruun. Korun kokonaispituus vapaasti riippuvana 27cm, ilman silikonirengasta 25cm. Muistathan, ettei koru ole lelu. Valkoinen nauha ja lukko. Toimitetaan pahvisessa lahjarasiassa.

Turvalliset materiaalit: Käsittelemätön puu, elintarvikelaatuinen silikoni. Käytetty silikoni ei sisällä BPA:ta, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, PVC:tä tai elohopeaa. Tuotteella on CE-merkki.

Puuta ja silikonia sisältävät lelut puhdistetaan haalealla vedellä huuhdellen ja tarvittaessa miedolla saippualla tai tiskiaineella. Puhdista tuote ennen käyttöönottoa sekä säännöllisesti tai tarvittaessa käyttökertojen välillä. Anna kuivahtaa ilmavasti.

Tarkista tuotteen kunto säännöllisesti. Älä koskaan käytä vahingoittunutta, käyttöikänsä lopuillaan olevaa tai rikkinäistä tuotetta. Huomioi, ettei tuotteen tule jäädä lapsen ulottuville ilman valvontaa. Saattaa irrota pieniä osia. Tukehtumis- ja kuristumisvaara. Imetyskoruissa on turvalukko. Lisätietoja: riepukka.weebly.com

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.