Helmiäiskorvat -imetyskoru
Helmiäiskorvat -imetyskoru
Helmiäiskorvat -imetyskoru

Helmiäiskorvat -imetyskoru

26,00 €
sis. 24 % ALV
Koru tarjoaa rinnalla ja sylissä olevalle lapselle mielenkiintoista näpräämistä.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Koru tarjoaa rinnalla ja sylissä olevalle lapselle mielenkiintoista näpräämistä, maisteltavaa ja katseltavaa monelle niin tutuksi tulleen nipistelyn ja hiusten tai parran kiskomisen sijaan. Turvalukitus vapauttaa nauhan kaulan ympäriltä liian suuren nykäisyn kohdistuessa koruun. Korun kokonaispituus vapaasti riippuvana 36cm, ilman nallenkorva-rengasta 29cm. Rengas on irrotettavissa erilliseksi leluksi, mutta itse koru ei ole lelu. Hopeanharmaa nauha ja lukko. Toimitetaan pahvisessa lahjarasiassa.

Turvalliset materiaalit: Käsittelemätön puu, kierrätetty puuvilla-polyesterlanka, elintarvikelaatuinen silikoni. Käytetty silikoni ei sisällä BPA:ta, lyijyä, kadmiumia, ftalaatteja, PVC:tä tai elohopeaa. Tuotteella on CE-merkki.

Puuta ja silikonia sisältävät lelut puhdistetaan haalealla vedellä huuhdellen ja tarvittaessa miedolla saippualla tai tiskiaineella. Myös lanka- ja kangasosat kestävät varovaista käsinpesua. Puhdista tuote ennen käyttöönottoa sekä säännöllisesti tai tarvittaessa käyttökertojen välillä. Puristele pehmeät osat hankaamatta kuivaksi esimerkiksi pyyheliinan sisällä ja anna kuivahtaa ilmavasti.

Tarkista tuotteen kunto säännöllisesti. Älä koskaan käytä vahingoittunutta, käyttöikänsä lopuillaan olevaa tai rikkinäistä tuotetta. Huomioi, ettei tuotteen tule jäädä lapsen ulottuville ilman valvontaa. Saattaa irrota pieniä osia. Tukehtumis- ja kuristumisvaara. Imetyskoruissa on turvalukko. Lisätietoja: riepukka.weebly.com

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: era5/22