Avaimenperä, Thorin vasara

Avaimenperä, Thorin vasara

6,00 €
sis. 24 % ALV
Kotimaisesta koivuvanerista valmistettu avaimenperä
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Avaimenperä, Thorin vasara (kuva26)

Tarvitsetko asetta jättiläisiä vastaan? Ei hätää, Thorin vasara saatavana nyt avaimenperänä kotimaisesta puusta käsityönä valmistettuna. Avaimenperässä on Thorin vasara, jonka alaosaan on leikattu Valknut-symboli. Puuosan koko on noin 3cm x 5,2cm. Avaimenperässä metallinen rengas ketjun päässä.

 

Skandinaavisen mytologian ukkosenjumala Thorin vasara Mjölnir oli jumalien pelätty ase, jolla puolustauduttiin aasajumalien vihollisia, kuten esimerkiksi jättiläisiä vastaan. Valknut on suosittu muinainen pohjoismaalainen symboli, joka rakentuu kolmesta sisäkkäin linkittyvästä kolmiosta. Symbolin tarkkaa alkuperää tai tarkoitusta ei tunneta. Symboli on yhdistetty muun muassa Odin-jumalan symboliksi, kaatuneiden tai kuolleiden solmuksi, Hrungnir-jättiläisen kiviseen sydämeen ja kolmen voimaan.

Valmistettu kotimaisesta 2mm paksuisesta koivuvanerista. Puuosat on lakattu kevyesti parantamaan avaimenperän kestoa myös kovemmassa menossa. Puu on kuitenkin elävä materiaali, joten vältä esimerkiksi suoraa kastumista, jotta avaimenperäsi kestää vieläkin pidempään. Avaimenperät suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä rakkaudella Kihniössä, Pirkanmaalla.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.