Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot


Yleistä

Taitajapuoti Terttu on Osuuskunta TerttuPuodin ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita jälleenmyy Osuuskunta TerttuPuoti y-tunnus: 3299196-1 . Osuuskunta TerttuPuoti pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit maksaa ostokset verkkopankissa, maksukortilla, laskulla tai osamaksulla.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Käytettävissä on Postin ja DB Schenkerin kuljetuspalvelut. Voit myös valita toimitustavaksi noudon Pieksämäeltä sovittuna ajankohtana Taitajapuoti Tertun varastolta.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Tarkista paketin kunto heti noutaessasi tilausta. Mikäli paketti ja tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, on vahinkoilmoitus tehtävä heti paketin toimittaneelle kuljetusyhtiölle. Tämän jälkeen ota yhteyttä taitajapuotiterttu@gmail.com.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2-5 arkipäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Tilaustöiden toimitusaika ilmoitetaan aina tilauskohtaisesti tilauksesta sovittaessa.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta lukien. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus.


Tarkista saapuvat tuotteet heti paketin saavuttua. Asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen kotona samalla tavoin, kuin voisi tutustua siihen kaupassa, mutta tuotetta ei voi käyttää menettämättä palautusoikeutta. Palautettavan tuotteen tulee olla uutta vastaava ja täysin myyntikelpoinen. Tee ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta taitajapuotiterttu@gmail.com. Viallinen tuote käsitellään asiakaspalautuksena, jolloin maksamme palautuskulut. Reklamoituasi tuotteen sähköpostitse, saat tarkemmat ohjeet.


Tuotteita palauttaessa on aina ilmoitettava kaupan peruuntumisesta/palautuksesta myyjälle sähköpostitse. Asiakas saa palautuslomakkeen, jonka hän liittää täytettynä palautuksen mukaan tai toimittaa vastaavat tiedot kirjallisena sähköpostitse. Palautuksissa vähennämme palautuksista toimituskulut. Asiakas maksaa itse palautuksesta koituvat toimituskulut. Palautus on aina asiakkaan vastuulla, pyydäthän kuitin palautuksesta kuljetusyhtiöltä. Emme lunasta postiennakkopalautuksia. Tilauksen palattua Taitajapuoti Terttuun ja todettuamme tuotteet virheettömiksi, palautamme tuotteiden summan 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.


Vaihtotilanteessa tuotteen palautuksesta koituvat kulut maksaa asiakas ja Taitajapuoti Terttu maksaa uuden tuotteen lähetyskulut yhden kerran.


Asiakkaalla on velvollisuus tarkistaa, että osoitetiedot ja puhelinnumero ovat tilauksessa oikein. Emme ole vastuussa kuljetusyhtiöiden viestiliikenteestä. Paketin noutamatta jättämistä seuraava paketin palautuminen Taitajapuoti Terttuun tai paketin palauttaminen ilman ilmoitusta ei velvoita myyjää peruuttamaan kauppaa. Mahdollisesta uudelleen toimituksesta veloitamme asiakkaalta uudet toimituskulut sekä kuljetusliikkeen meiltä laskuttamat palautuskulut.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


Taitajapuoti Terttu

taitajapuotiterttu@gmail.com

+358 40 522 2909 (käytäthän ensisijaisesti sähköpostia)