Kotimaisen käsityön, taiteen ja lähituotteiden puoti!

Tirpu

Tirpun tarina alkoi vuosia sitten ajatuksesta: "Kuinkahan ohuesta langasta voisi virkata isoäidinneliön?" Kokeilemalla huomasin, että todella ohuesta! Ja, että niistähän tulee aika ihanat korvakorut.

Nykyään teen kierrätyslangoista korvakoruja kevytyrittäjänä muiden töiden ohella. Kesäkaudella työskentelen puutarha-alalla ja talvella ehdin sitten keskittyä kartuttamaan Tirpun korvisvalikoimaa. Suunnitelmissa on laajentaa verkkokaupan valikoimaa omista piirustuksista ja valokuvista tehtyihin kortteihin sekä huovutettuihin eläinfiguureihin.

Sielunmaisemani - ja nykyään myös kotini - on maaseudulla, missä luonto on lähellä. Se onkin ehtymätön inspiraationlähteeni. Korvakorujen värimaailmat löytävät vastineensa kasveista, eläimistä ja luonnonilmiöistä.

Rakastan värejä! Uusien korvakorujen sävyjen suunnittelu on paras vaihe korujen tekemisessä. Toiseksi parasta on nähdä valmiiden korvakorujen sopivan täydellisesti uudelle omistajalleen. Toivon, että Tirpu-korvakorut tuovat Sinulle iloa vähintään yhtä paljon, kuin niiden tekeminen tuo minulle!  

Tirpu
eli Annastiina

Tirpun tuotteisiin: KLIK