Kotimaisen käsityön, taiteen ja lähituotteiden puoti!

Taitajapuoti Terttu

Siis tertullinen erilaisia käsityön ja taiteen osaajia.

Terttu sai alkunsa muutaman pikkuisen käsityö- ja taidealan yrittäjän yhteisestä haaveesta helmikuussa 2022. Terttu on paikka, jossa käsityön ja taiteen ystävät, tekijät ja asiakkaat, voivat löytää toisensa.

Halusimme rennon myyntikanavan, josta välittyy käsityön ja taiteen henki, sekä yhteistyön voima. Uniikki aito käsityö, kotimaisuus, lähituote, kierrätys, perinnetaidot, ekologisuus ja eettisyys. Luovuus, inspiraatio ja Suomen luonto.

Toivomme myös uuden myymälän käsityön ystävien olohuoneena henkivän käsityötä ja yhteisöllisyyttä.

Puodilla ja puodin puutarhassa tullaan järjestämään myös erilaisia käsitöihin ja taiteeseen liittyviä kursseja, työpajoja ja teemapäiviä.

Terttu muodostuu verkkokaupasta ja Pieksämäellä sijaitsevasta kivijalkamyymälästä. Lisäksi käymme toisinaan erilaisissa myyjäisissä ja tapahtumissa. Myyjien esittelysivujen kautta pääsee ottamaan yhteyttä myös suoraan taitajaan.

Tertun kautta on helppo löytää monenlaista käsityötä ja taidetta yhdestä paikasta, yksillä toimituskuluilla. Vaikkapa lahjan ostaminen sujuu näppärästi useiden taitajien töitä yhdistellen, aina korttia myöten. Toki myös lahjakortin Terttuun voi ostaa, jolloin lahjan saaja voi itse valita mieleisensä tuotteen tai tuotteet.

Toiveena onkin saada Terttuun mahdollisimman laajasti erilaisia käsityön ja taiteen osaajia, paljonhan meitä jo onkin!

Tervetuloa tutustumaan <3