Kotimaisen käsityön, taiteen ja lähituotteiden puoti!

Siipsäi

Siipsäin takana häärää Elisa, kahden lapsen äiti suomen keskivaiheilta, ammatiltaan käsityöntekijä. Yritys sai alkunsa siitä, että halusin tuoda lapsiltani saadun hauskan vaateidean muidenkin ulottuville. Alunperin ompelin vaatteita jotka voi pukea päälle myös takaperin, mutta myöhemmin mukaan on tulleet esimerkiksi lippapipot ja meikkauspannat.

Sinua ehkä kiinnostaa, miksi ihmeessä takaperin? Idean takana on tosiaan omat lapseni. Pienempänä on varmasti ainakin lähes jokaisella joskus mennyt paita tai housut päälle takaperin. Lapsiahan tämä ei tunnu haittaavan tippaakaan, vaan ongelma on ennemmin siinä miltä se näyttää vanhempien silmään. Siksipä kehittelin paidan ja housut jotka näyttävät yhtälailla kivalta päällä myös ollessaan takaperin, mutta mahdollistavat opettelun pukemaan oikein päin kun katsoo minne päin laput (kokolappu, pesulappu yms.) menevät.

Kuoseja valitaan vaatteisiin yhdessä omien lasten kanssa ja he ovat myös alusta asti olleet tuotetestaajinani. Siipsäin tuottet ompelen kotonani, olohuoneen nurkassa sijaitsevalla työpisteelläni.

Siipsäin tuotteisiin: KLIK