Kotimaisen käsityön, taiteen ja lähituotteiden puoti!

Kivijalkapuoti ja kässäilyn olohuone

1.12.2022 Taitajapuoti Terttu avasi verkkokaupan rinnalle myös oman tunnelmallisen kivijalkapuodin ja kässäilyn olohuoneen. Puoti toimii samalla verkkokaupan varastona, mutta löytyy puodilta myös sellaisia tuotteita, joita ei verkkokaupasta löydy.

Kässäilyn olohuoneelle voit vapaasti tulla puodin ollessa auki vaikkapa neulomaan, tekemään muita käsitöitä tai taiteilemaan, tilojen mahdollistamissa puitteissa. Kahvia ja teetä meillä keitellään :)

Puodilla on tekeillä myös Terttujen oma tilkkupeitto, johon jokainen saa tehdä juuri mieleisensä tilkun haluamallaan tekniikalla.

Tulemme järjestämään myös erilaisia työpajoja, kursseja ja tapahtumia kysynnän mukaan. Tällä hetkellä on toteutuksessa mm. kantapään neulontaa, linnunpönttöjä ja muutakin mukavaa.

Puodin aukioloajoista tiedotamme etusivulla. Niiden lisäksi puoti on auki aina ständin ollessa ulkona.

Puoti löytyy osoitteesta Savontie 7, 76100 Pieksämäki

TERVETULOA!

Puodin olohuoneelle voi vapaasti aukiolojen puitteissa saapua neulomaan, virkkaamaan ja tekemään muita käsitöitä, joita olkkariin vain sopii tekemään. Tarvittaessa myös maksutonta ohjausta järjestyy.

Puodin olohuoneella, sekä säiden salliessa myös puutarhassa, voi järjestää erilaisia työpajoja, kursseja ja muita tapaamisia. Tässä meillä oli meneillään postcrossing -miitti.

Otathan yhteyttä, mikäli sinulla on jotain mielessä!