Kotimaisen käsityön, taiteen ja lähituotteiden puoti!

Näre Cosmetics

Näre - kosmetiikkaa ruohonjuuritasolta

Näre Cosmetics valmistaa hoitavaa ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa Varsinais-Suomen Pöytyällä. Muovittomat ja vastuulliset tuotteemme sopivat kaikille, jotka arvostavat kotimaista ja ekologista lähituotantoa. Luonnonkosmetiikkatuotteemme tuovat hyvinvointia keholle ja mielelle. Perustin Näre Cosmeticsin, koska olin huolissani maaseudun monimuotoisuuden vähentymisestä ja näreissäni maanviljelyn arvostuksen heikentymisestä. Näreeltä löydät luonnonkosmetiikan palashampoot, deodorantit, hoitoainepalat ja hoitavat voiteet. Tuotteemme ovat eettisiä, asianmukaisesti turvallisuusselvitettyjä eikä niitä ole testattu eläimillä. Valmistamme myös vegaanisia tuotteita. Meiltä löydät myös uniikkeja perinnetuotteita, kuten tervasaippuan, pihkasaippuan ja pihkavoiteen. 


Nimeni on Elina. Asun, elän ja yritän maalla. Olen työskennellyt maatalouden -lähinnä lypsylehmien- kanssa liki kaksikymmentä vuotta. Olen tottunut seuraamaan luonnon kiertokulkua -mitä se antaa ja mitä ottaa. Halusin kertoa teille tämän: Meillä farmereilla ON tarkoitus!

Tiesitkö, että laajin mahdollinen kasvi- ja eliölajisto löytyy luonnonmukaiselta, laiduntavalta eläintilalta? Tiesitkö, että näitä perinteisen maatalouden jälkiä seuraavia ympäristöjä kutsutaan perinnebiotoopeiksi? Tiesitkö, että perinnebiotoopit ovat uhanalaisia elinympäristöjä?

Näre cosmetics työskentelee ahkerasti perinnebiotoopeilla, ja tekee kaikkensa jotta nämä ympäristöt säilyisivät myös jälkipolville. Kesät aitaamme, niitämme, keräämme, uutamme ja kuivaamme - talvella valmistamme hoitavia tuotteita saippuoista deodorantteihin. Rakkaudella ja maanuskolla valmistettuja. Valtavasta kasvi- ja sienilajistosta on kuorittu kermat päältä!

Käytössämme on 265ha luomukeruualuetta -peltoja, metsiä ja laitumia. Kuivaa, karua kallioketoa sekä rehevää joenvarsiniittyä.

Lämmin kiitos sinulle mielenkiinnostasi meitä ja tuotteitamme kohtaan. Toivon, että mielenkiintosi  heräsi. 

luonnontuoksuisin terveisin Näre (ja Ellu) - kosmetiikkaa ruohonjuuritasolta. 

I

Instagram @nare.cosmetics

Näre tuotteisiin KLIK