Kotimaisen käsityön, taiteen ja lähituotteiden puoti!

Tervetuloa myyjäksi Taitajapuoti Terttuun!

Terttu on useiden käsityöalan pienyrittäjien yhdessä kehittämä myyntikanava, joka on tarkoitettu kaikille meille, jotka uskomme yhteistyön voimaan. Terttu on edullinen ja helppo vaihtoehto valmiiden tuotteiden myymiseen.

Syntyykö käsissäsi virkattua, veistettyä, solmeiltua, maalattua, taottua, neulottua, valettua, kudottua, sorvattua, kehrättyä, ommeltua, värjättyä, nyplättyä, huovutettua, tai ehkä jotain muuta? Taitajapuoti Terttu on käsityöyrittäjille ja taiteilijoille suunnattu myyntikanava, joka sopii myös niille, joilta tuotteita tulee myyntiin ihan pienesti ja harvakseltaan.

Terttu toimii verkkokaupan sekä kivijalkapuodin kautta ja lisäksi kierrämme toisinaan myös myyjäisissä, jolloin myyjäisten kulut jaetaan tuotteensa mukaan haluavien myyjien kesken. Myyjien ei siis itse tarvitse lähteä myyjäisiin, vaan Tertun tiimi hoitaa homman. Tulossa on myös kivijalkapuoti Pieksämäelle joulukuun alussa.

Valitse sinulle sopiva hintapaketti ja luodaan yhdessä näköisesi esittelysivu. Esittelysivulla voit mainostaa myös tilaustöitäsi. Sitten vain toimitat tuotteesi sekä tuotetiedot myyntikuvineen Terttuun ja me hoidamme loput.

Liittymismaksu 20e

Nämä hinnat voimassa 1.1.2023 alkaen:
Hintapaketti 1:
- Kuukausimaksu 5e + alv
- Provisio verottomasta myynnistä 24% + alv
- Rajaton tuotemäärä

Hintapaketti 2:
- Kuukausimaksu 26e + alv
- Provisio verottomasta myynnistä 9% + alv
- Rajaton tuotemäärä


Ota yhteyttä: taitajapuotiterttu@gmail.com