Kotimaisen käsityön, taiteen ja lähituotteiden puoti!

Mielentekele

Mielentekele on pienyritys Etelä-Savossa, Pieksämäellä, jonka taustalla häärää Elsa, kahden tytön äiti. Mielentekele sai alkunsa harrastuksesta ja halusta tehdä juuri sitä, mitä mieli tekee.

Ompelen yksilöllisiä vaatteita ja asusteita lapsille ja aikuisille sekä tilauksesta, että valmiiksi verkkokauppaan. Myös kestoliinoja valikoimasta löytyy. Osa käyttämistäni kuoseista on itse suunnittelemiani ja pyrin muutenkin suosimaan materiaalivalinnoissa kotimaisia pienyrittäjiä.

Lisäksi valmistan koruja luonnonmateriaaleja sekä lemmikkiankkojemme luonnollisesti pudonneita sulkia ja höyheniä käyttäen. Olen kirjoittanut myös ankka-aiheisen lastenkirjan, jossa seikkailevat meidän ensimmäiset omat ankat. Ankanmunia myyn "Ankkalankulma" -nimellä. Meidän räpyläkansaan pääset tutustumaan täällä: KLIK.

Huomaathan, että työtiloissani liikkuu kissa ja koiria.

Elsa / Mielentekele

Mielentekeleen tuotteisiin: KLIK

Tilaustyöt

Ompelen vaatteita ja asusteita myös suoraan tilauksesta. Hinta muodostuu koon, mallin ja materiaalin mukaan, ja hintaan sisältyy arvonlisävero, eli aivan samoin kuin verkkokaupasta valmiina löytyvien tuotteiden hinnat. Huomaathan, että työtiloissa liikkuu kissa ja koiria.

Päivitän jatkuvasti kangasvalikoimaa ja  kokeilen mielelläni uusia malleja, eli kysy rohkeasti, jos jotain on mielessä!

Kuinka tilaaminen tapahtuu?

1. Tutustu rauhassa linkkejä klikkaamalla: "Kankaat" sekä "Mallisto". HUOM! Linkit eivät juuri nyt toimi hinnaston ja kangasvalikoiman tarkistusten vuoksi.

2. Ota yhteyttä sähköpostitse mielentekele@gmail.com. Voit kysyä lisätietoja, varmistetaan että toivomaasi kangasta on riittävästi valitsemaasi malliin ja lasken tilaukselle lopullisen hinnan. Kerron myös millä aikataululla tilaus on valmis. Kysyn aina lopuksi, tahdotko näillä tiedoilla tehdä tilauksen.

3. Tilauksen valmistuttua otan sinuun yhteyttä. Tässä vaiheessa pääset maksamaan tilauksesi verkkokaupan kautta ja maksun suoritettuasi lähetän tilauksen matkaan.

Poikkeuksena tähän on tuotteet, joiden kankaita minulta ei löydy valmiina varastosta. Tällöin tuote maksetaan ennakkoon verkkokaupan kautta tilausvaiheessa.