Kotimaisen käsityön, taiteen ja lähituotteiden puoti!

Hanmari

Olen Hanna, 40-vuotias perheenäiti Kälviältä, Keski-Pohjamaalta.

Käsityöt ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Jo nuorena tyttönä olin innokas ompelija ja ompelukone olikin kovassa käytössä, kun halusin tehdä itselleni jotain omalaatuista ja erilaista. Sisälläni on aina ollut palava halu saada aikaiseksi jotain näkyvää, nähdä oman käden jälki valmiissa tuotteessa. Ompelutaitoni on kehittynyt vähitellen omien vanhojentanssi- ja hääpuvun ompelujen, omille lapsille tehtyjen vaatteiden ja asusteiden sekä muiden lukuisten ompelutöiden johdosta.

Yksi suurimmista haaveistani on saada elää rauhallista elämää maalla luonnon keskellä, jossa saisin elättää itseni suunnittelemalla ja toteuttamalla ihania tuotteita, jotka ovat laadukkaita ja aidosti kotimaista käsityötä. Tämän haaveen johdosta aloitin kevytyrittäjyyden 2020 ja viimein maaliskuussa 2022 perustin oman toiminimen, joka kantaa nimeä Hanmari.

Hanmarin valikoimasta löydät pääasiassa trikoisia ja merinovillaisia asusteita sekä vohvelikankaisia tuotteita. Käsitöiden lisäksi myös runot ja niiden kirjoittaminen ovat lähellä sydäntäni. Olen halunnutkin yhdistää nämä kaksi itselleni tärkeää asiaa ja osaan vohvelituotteistani on liitetty mukaan itsekirjoittamani runo. Muutamalla sanalla, ihan pienelläkin runolla, voi sanoa niin paljon. Nämä runotuotteet ovatkin sellaisenaan ihania lahjoja ystävälle ja tuttavalle tai itselle tuomaan piristystä arkeen.

Mahdollisuuksien mukaan ompelen tuotteita myös asiakkaan toiveiden mukaan. Kaipaatpa sitten jotain tietynlaista trikoo tai merinovilla asustetta tai vohvelikankaasta jotakin erityistä tuotetta, niin ole rohkeasti yhteydessä. Suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä sinulle juuri oikeanlainen tuote!                                           

 instagram: @_hanmari_

sähköposti: hanna.hanmari@gmail.com

Kiitos, että tuet kotimaista käsityötä ja pienyrittäjyyttä!

Hanmarin tuotteisiin: KLIK