Ces't la Viekas

C'est la Viekas on kahden kauppa ja kolmen kimppa. Yritystä pyörittää Jarna sekä Lasse, mutta mukana myyntikeikolla ja välillä vähän muussakin toiminnassa päällään on myös Nappula. Valmistamme maagisella otteella eettisesti ja ekologisesti kaikkea koruista kyltteihin ja pannumyssyistä keskiaikapukuihin Kihniössä, Pirkanmaalla. Vanerituotteemme ovat kotimaista sertifioitua puuta ja tekstiilituotteet pääosin kierrätyskankaista valmistettu. Kaikki on rakkaudella tehty.

Tavoitteemme on luoda aikaa ja käyttöä kestävää designia. Meillä on mannapuuron ja mansikoiden lisäksi naurua tuottavaa taikaa ja sitä pientä twistiä mikä tekee elämästä ovelaa. Tarinamme on tähän asti opettanut, että kaikki voivat tehdä halutessaan “mitä vaan”, kunhan on tarpeeksi motivaatiota ja rohkeutta. Varsinkin rohkeutta.

Olemme vannoutuneita ekoilijoita, kierrättäjiä, vanhojen tekstiilien ja tavaroiden arvostajia. Pyrimme tuotteissamme käyttämään mahdollisimman pitkälti kierrätettyjä ja/tai luonnonmateriaaleja, kuten kotimaista puuta.

Jos haluat jeesiä omiin mielenjuolahduksiisi, ota yhteyttä! Teemme myös tilaustuotteita sekä liikelahjoja. Parhaiten tavoittaa verkkosivujemme kautta lomakkeella, sähköpostitse tai someviestien kautta. Autamme mielellämme <3.

Viekastellen,
Jarna&Lasse

Ces't la Viekkaan tuotteisiin: KLIK