Kotimaisen käsityön, taiteen ja lähituotteiden puoti!

Anppu Handmade

Anppu Handmade on yhden naisen pieni käsityöyritys, joka valmistaa laukkuja ja asusteita sekä pieniä eriä vaatteita niin lapsille kuin aikuisillekin. Hommia hoitelee Anne eli Anppu, kolmen vauhdikkaan lapsosen äiti sekä tekstiili- ja muotialan opiskelija. Kaikenlaiset käsityöt ovat olleet lapsesta saakka lähellä sydäntä, ja aikuisiällä rakkaasta harrastuksesta on muodostunut pikkuhiljaa työ.


Kierrätys ja ekologinen ajattelu ovat yritystoimintani perusaatteita. Materiaaleja hankin pieninä erinä ja käytän paljon toisten ylijäämää sekä kierrätysmateriaaleja. Tästä syystä jokainen tuote on uniikki. Valmiiden tuotteiden lisäksi valmistan myös neuleita ja ompelutöitä tilauksesta juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti. Esimerkiksi vanha mummolan pöytäliina tai verho voi saada käsissäni uuden elämän vaikkapa lempilaukkuna.

Anpun tuotteisiin: KLIK

Facebook: KLIK

Instagram: KLIK

Tilaustyöt

Kaikkien valmiiden tuotteiden mallit onnistuvat myös tilaustöinä eri kuoseista ja materiaaleista. Lisäksi vaatteita on mahdollista tilata monista eri kaavoista tai juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti. Myös erilaiset erikoisompelutyöt ovat toteutettavissa yhdessä suunnitellen.

Ompelu on kivaa puuhaa, mutta neulominen on elinehto. Siksi myös erilaiset neuletyöt voi tilata Anppu Handmadelta. Jos haaveissa on siis uniikit villasukat, neulepaidat, pässinpökkimät tai vaikkapa tiskirätit ole yhteydessä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun unelmiesi neule.

Anne@anppu.com