Aamunusva

Aamunusva haluaa korvakoruillaan muistuttaa sinua upeasta naiseudestasi ! Jokaisessa meissä naisissa on upea ja uniikki tapa tuoda esiin sisäistä naiseuttamme. Toivon, että kun asetat Aamunusvan korvakorut korviisi, muistat tuon upean naiseutesi sinussa.

Aamunusva tekee käsityötuotteita kuten korvakoruja sekä sisustustuotteita. Taitajapuoti Tertusta löydät useita erilaisia korvakoruja sekä tuftattuja tauluja. Tuftatut taulut ovat uniikkeja ja jokainen hieman erilainen. Taulun voit asettaa seinälle roikkumaan taikka hyllynpäälle nojaamaan. Pienet yksityiskohdat sisustuksessa tuo mielekkyyttä kotiin. Jotain pientä ja uniikkia, mitä et löydä kenenkää muun kotoa. Aamunusvan tufattut taulut on juuri sellaisia!

Aamunusva on Seinäjokisen yhden naisen yritys, joka rakastaa käsillä tekemistä, luovuutta ja naiseutta. Käsillä tekeminen ei ole ollut koko elämän mukana oleva intohimo vain aikuisuuden kynnyksellä roihahtanut mielenkiinnon kohde. Tarkalleen ottaen mielenkiinto käsitöitä kohtaan alkoi armeijassa olessani, jossa tupakaverini opetti virkkauksen taidon.

Lisää tietoa Aamunusvasta löydät www.aamunusva.fi

Instagram: @Byaamunusva

Aamunusvan tuotteisiin: KLIK